Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (4.65 secunde)
Pentru cei care si-au imaginat anul trecut ca au facut cea mai proasta alegere cand si-au cumparat o masina noua si au scos niscaiva parale din buzunar pentru a o inmatricula, iar anul acesta se va renunta la acest bir, acestia pot sta linistiti pentru ca au facut, de fapt, cea mai buna alegere.
Referitor la cea de-a doua categorie de critici, venite in special din partea asociatiilor profesionale ale transportatorilor, acestea sustin faptul ca suspendarea timp de cateva luni sau chiar ani a permisului auto echivaleaza, pentru un sofer profesionist, cu interzicerea dreptului la munca.
Aproximativ 40 de angajati de la Serviciul SEIRA, care lucreaza ca soferi pe platforma siderurgica, s-au adunat ieri dimineata in fata sediului serviciului pentru a-si exprima nemultumirea fata de faptul ca au fost informati ca nu li se mai platesc orele suplimentare muncite peste programul normal de lucru.
Autostrada Soarelui se amana pentru 2014 Sperantele soferilor de a circula de la Constanta la Bucuresti pe autostrada in acest an sunt zdrobite de constructori.
Pentru toti cei interesati sa isi testeze sanatatea plamanilor in luna noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC, nu mai putin de 64 de medici, din peste 30 de orase, ofera spirometrii gratuite.
pentru ca, vezi Doamne, gradul de dificultate este prea mare. Talk-show-uri peste talk-show-uri, reportaje peste reportaje, toate despre bau-baul reprezentat de noul Cod Rutier care da de furca soferilor.
Politistii rutieri recomanda conducatorilor auto sa tina cont de cateva sfaturi pentru a ajunge cat mai repede la diferite destinatii, indiferent de conditii si distanta. Pentru evitarea neplacerilor cauzate de traficul aglomerat, politistii rutieri recomanda soferilor:
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Companiile de asigurari dezvolta din ce in ce mai multe produse pentru a veni in intampinarea nevoilor asiguratilor. ... Din pachetul de servicii stomatologice acoperite de polita, cele mai utilizate au fost interventiile pentru carii si detartrajul, dupa cum sustine reprezentantul unei companii de asigurari care asigura astfel de polite.
Nici pana la ora actuala, conducerea PIC nu a obtinut de la Primaria Oradea autorizatie pentru statii, autorizatii necesare pentru stationarea mijloacelor de transport ale PIC pe traseele pe care circula pentru transportul clientilor.
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
-pentru Cursa 10km Individual Volkswagen (10km) cu startul la 08.15: ... -pentru Cursele Semimaraton OMV Petrom, Stafeta Scholl (21km si 7k+7k+7,1k) cu startul la 09.30: ... -pentru Cursa Populara Vodafone (3 km):
INCHISOARE pentru ALCOOL LA VOLAN ! Pedepse drastice pentru soferii care nu respecta regulile ! ... - Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
In aceste conditii, peste patru ani, daca ambitioasele planuri ale companiei germane vor da roadele asteptate, clientii BMW vor putea opta pentru o solutie de transport nepoluanta.
Honda a pregatit pentru piata europeana CR-Z, un model sport din clasa compacta, cu tehnologie hibrida cu emisii si consum in consecinta. ... Pentru prima data un propulsor hibrid este cuplat la o cutie manuala de viteze.
Honda a pregatit pentru piata europeana CR-Z, un model sport din clasa compacta, cu tehnologie hibrida cu emisii si consum in consecinta. ... Pentru prima data un propulsor hibrid este cuplat la o cutie manuala de viteze.
Pentru toti cei interesati sa isi testeze sanatatea plamanilor in luna noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiala a BPOC, nu mai putin de 64 de medici, din peste 30 de orase, ofera spirometrii gratuite.
Parafrazind titlul cartii lui Cornelius Ryan, Europa este pentru noi o tinta prea indepartata. ... Poate nici in 2008, poate mult mai tirziu, pentru ca pe linga motivele gasite de raportorii europeni mai sint si altele, trecute cu vederea, dar extrem de acute.
Un exemplu cat se poate de concludent este modul in care se circula pe DN 1, pe portiunea cuprinsa intre Bucuresti si Azuga, zona in care au fost instalate mult- laudatele camere de luat vederi pentru depistarea soferilor care incalca legea, mai ales in ceea ce priveste regimul de viteza.
Cum sa iti dezgheti masina cat mai rapid Fenomenul de ploaie inghetata le da batai mari de cap soferilor care incearca sa se urce la volan. ... Primele masuri pentru o mai usoara dezghetare a masinii pot fi luate inca dinainte cu o zi:
google-analytics.com